امانتداري در نقل قول يا ...!
پیرو مصاحبه یکی از دست اندرکاران ماهنامه شمیم یاس مرکز مدیریت حوزهای علمیه خواهران با مدیر این مدرسه تحت عنوان گفت و گوی ویژه بمناسبت ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها)، هنگام مطالعه شماره 114 ماهنامه شهریور91، ملاحظه شد که مطالب ایرادی مدیر مدرسه اصلاً درج نشده و مطالبی دیگر از قول ایشان نقل شده که تعجب بسیار را برانگیخته و پس از تماس تلفنی با مسئولان زیربط، متأسفانه پاسخی غیرمسئولانه دریافت گردید.
***
مطالب درج شده در صفحات60و61 شماره 114 ماهنامه شمیم یاس:
مدير مدرسه علميه كوثر كاشان به شميم ياس گفت: «وقتي سخن از الگو به ميان ميآيد آن هم از شخصيتي كه عصمت در عاليترين مرتبه در وجودش تبلور يافته است، نكات قابل توجه، بيشمار مي شود.»
«عاليه يثربي» افزود : «حضرت معصومه(س) در خانداني كه سرچشمه علم و تقوا و فضايل اخلاقي بود، پرورش يافت و پس از آنكه پدر بزرگوار آن بانوي گرامي به شهادت رسيد، فرزند ارجمند آن امام، يعني حضرت رضا(ع) عهده دار امر تعليم و تربيت خواهران و برادران خود شد و مخارج آنان را نيز بر عهده گرفت».
وي ادامه داد: «در اثر توجهات زياد آن حضرت، هر يك از فرزندان امام كاظم(ع) به مقامي والا دست يافتند و زبانزد همگان شدند».
وي اضافه كرد: «بدون ترديد بعد از حضرت رضا(ع) در ميان فرزندان امام كاظم(ع) حضرت معصومه(س) از نظر علمي و اخلاقي، والامقامترين آنان است».
***
مطالب بیان شده توسط مدیر مدرسه کوثر کاشان:
در ميان فرزندان امامان معصوم(عليهم السلام)، خوبان فراوانند اما تنها براي بعضي از ايشان نص از زبان عصمت صادر گرديده است و حضرت معصومه(عليها السلام) از بارزترين ستودهشدگان اند. گرچه اطلاع زيادي از حيات ايشان در دست نيست اما مي توان اهتمام در فراگيري و نشر معارف اهل بيت(عليهم السلام) را، جنبه اي پررنگتر زندگي شان دانست كه به تأييد حضرت امام كاظم(عليه السلام) رسيده است. علاوه بر اين، عشق برخاسته از معرفت به حضرت امام رضا(عليه السلام)، اين بانوي بزرگ را راهي سفري نمود تا دري از بهشت را در نزديكي ديار ما بگشايد و نشان مان دهد كه بايد در راه امام زمان مان و براي يارياش بياموزيم و تعليم دهيم.
***
واقعاً چه شباهتی بین این دو مطلب وجود دارد!!!